De kennismaking

Dit is Henoch, hij leefde in 2019 samen met zijn broer Abel op Koshe, de vuilnisbelt in Addis Abebe in Ethiopië. Ze zijn wees en proberen te overleven op Koshe. Koshe is geen plek voor kinderen, er is zodra het donker wordt veel geweld en misbruik. Veel van de mannen die er leven zijn verslaafd.

Van de vuilnisbelt

We hebben Abel en Henoch in december 2019 van de bult kunnen halen. Eerst hebben ze een tijd bij Barnabas gewoond in het huisje dat we voor ze huurden. Ze gaan naar school en doen het erg goed. Toch was dit niet de ideale situatie omdat Barnabas ook veel had meegemaakt en aan zichzelf moest werken.


Amele

In november 2022 zijn Gertjan en Johan weer naar Addis geweest en mochten ze ook Amele ontmoeten. Zij is de pleegmoeder die we voor Abel en Henoch hebben gevonden. Ze is als een echte moeder voor ze en we hebben met eigen ogen kunnen zien dat zij een goede invloed heeft op de opvoeding van de jongens.

WORD DEEL VAN ONZE MISSIE

Zonder support redden we geen mensen! Steun onze missie met een maandelijkse gift. Kies je eigen bedrag. Wij houden jou van dichtbij op de hoogte van al het nieuws. 

Inkomende giften 11%

We hebben €2.000 per maand nodig!

Related Posts