Stichting 511 heeft een huis om meer kinderen te helpen?

We hebben een huis! Steeds is het een zorg om een goed onderdak te vinden voor Abel, Henok en hun pleegmoeder Amele, maar ook voor Barnabas. En nu is het gelukt!

Samenwerking met Addis Alem

We kunnen het huren van de stichting Addis Alem. Deze stichting is opgericht door Pim en Gerdine Marijs. Ze wonen al twaalf jaar met hun gezin in Ethiopië en vangen veel kinderen op.

De droogte in Ethiopië heeft grote gevolgen voor de allerarmsten in het Oost-Afrikaanse land. Een huis voor Stichting 5:11 is belangrijk, Want het onderkomen voor Amele en Abel en Henok is niet acceptabel. En nu krijgen we dit huis aangeboden, niet zo dicht bij de vuilnisbelt. Een prachtkans!

Kamers voor meer

Meteen biedt dit mogelijkheden om meer kinderen van de dumpsite te halen, want in dit huis zijn meer kamers om ze op te vangen. Het gaat vooral om tieners en daarom is in eerste instantie gekozen voor een jongenshuis. Jongens zijn trouwens ook in grotere aantallen aanwezig op de belt.

Ook Barnabas krijgt hier voorlopig onderdak. Hij is nu begonnen aan een opleiding houtbewerken via www.addisaalem.

WORD DEEL VAN ONZE MISSIE

Zonder support redden we geen mensen! Steun onze missie met een maandelijkse gift. Kies je eigen bedrag. Wij houden jou van dichtbij op de hoogte van al het nieuws. 

Inkomende giften 11%

We hebben €2.000 per maand nodig!